Om oss

I Kvanne Industrier AS har vi i 40 år produsert holdbare dører og andre produkt, ved fabrikken vår i Surnadal kommune på Nordmøre.  

Bilde av fabrikken utenfra

Forretningsideen vår er å levere kundetilpassa produkt som varer. Med lokal og effektiv produksjon, samt den beste service og kvalitet, ønsker vi å gjøre skandinaviske bygg mer hygieniske, enklere å vedlikeholde, og kostnadseffektive i et livsløpsperspektiv – til det beste for brukere, byggherrer og miljøet. 

Hovedproduktene våre er dører med dørblad i glassfiberarmert polyester (GRP) og PUR som fyllmateriale, samt aluminium i rammer og karmer. Dørene kan brukes overalt, inkludert i våtrom, og vi gir 30 års garanti mot fukt- og råteskader på standard dørblad. I tillegg lager vi mange andre produkt, som f.eks. pendeldører i PC, ulike porter, luker og lyskasser. Vi liker å bli utfordra!  

Kvanne Industrier AS er en lærlingebedrift med rundt 12 ansatte som årlig omsetter for vel 25 mill. kroner, til hovedsakelig nærings-, helse- og utdanningsbyggkunder.

Noe av omsetningen vår går gjennom vår partner og deleier, Norges største dørprodusent Nordic Door, som tilbyr noen av våre produkter som en del av sitt komplette dørprogram.

Finn ut mer om oss i vår digitale brosjyre.