Om oss

Kvanne Industrier AS har siden 1983 produsert holdbare dører og andre produkt i Surnadal kommune på Nordmøre.  

Bilde av fabrikken utenfra

Visjonen vår er å gjennom kundetilpassa og produkt som varer, lokal og effektiv produksjon, samt den beste service og kvalitet, gjøre skandinaviske bygg mer hygieniske, enklere å vedlikeholde, og kostnadseffektive i et livsløpsperspektiv – til det beste for brukere, byggherrer og miljøet. 

Hovedproduktene våre er dører med dørblad i glassfiberarmert polyester (GRP) og PUR som fyllmateriale, samt aluminium i rammer og karmer. Dørene kan brukes overalt, inkludert i våtrom, og vi gir 30 års garanti mot fukt- og råteskader på standard dørblad. I tillegg lager vi mange andre produkt, som f.eks. pendeldører i PC, ulike porter, luker og lyskasser. Vi liker å bli utfordra!  

Kvanne Industrier AS er en lærlingebedrift med rundt 12 ansatte som omsetter for vel 20 mill. kroner til kunder hovedsakelig innen ulike nærings-, helse- og utdanningsbygg. Noe av omsetningen vår går gjennom vår partner og deleier, Norges største dørprodusent Nordic Door, som tilbyr noen av våre produkter som en del av sitt komplette dørprogram (https://www.nordicdoor.no/).